Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Klesutdeling.no  selger klær hver dag mellom 16 og 18. 

Når man kjøper klær så sender man penger  på Vipps til Klesutdeling på 651468, betaler kontant, med kort eller via link du får på epost.

Klesutdeling selger også finere klær gjennom www.secondhand4u.no  og Vintage ting på www.vintage4u.no . Dette er for å få inn penger til arbeidet vi gjør for de som trenger hjelp til å komme ut i arbeid, samt å betale husleie m.m. for MagoB.

g

Har du klær du kan gi bort ?
Vi tar imot klær hver dag mellom 16 og 18.
Vi tar imot alt av klær sengetøy, duker ,sko og yttertøy.
Klærne må være rene og hele.

Har du en ting du kan gi bort som vi kan selge ?
Om du ønsker å hjelpe oss hjelpe andre, ta gjerne kontakt! Vi har eget telefon nr hvor du kan sende sms: 94022680 eller mail til secondhand@klesutdeling.no - kanskje har du noe brukt vi kan selge på www.vintage4u.no 
Man kan KUN levere ting som er avtalt på forhånd grunnet dårlig plass.

De som har økonomiske problemer får alle klær gratis ved å kontakte Ankerplassen  , eller ved å sende sms til Matutdelingen sitt kontaktnummer.


Salget vi gjør via Finn.no, Ties og Facebook er selvfølgelig bare et tillegg .

Vennligst gi en beskjed til oss hvis du oppdager at Matutdeling.no eller Klesutdeling.no brukes på Finn.no Ties eller Facebook uten at det er knyttet til www.hope4u.no 

Tusen takk for at du støtter oss

Ragnvald Holst-Larsen (leder)

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn